Omonganku Nglantur

Sik-sik. Saiki aku pingin ngepos nganggo Boso Jawa. Mbuh ngopo kok aku ngerasa kesel ya kuliah, bosen. Padahal nggarap TA wae durung rampung. Durung maneh ana pelajaran-pelajaran S2 sing isine tugas terus. Gek piye ik?

Aku jane pingin dadi musisi, tapi ora entuk karo wong tuwaku. Yo ngene dadine, kuliah ning elektro. Diniati alon-alon, dinikmati alon-alon. Kesel lah. Mbuh, lagi galau mungkin aku.

Enake ngopo ya?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s